Лазерно рязане

Изрязването се осъществява по предоставен от клиента чертеж или скица. Работим както с наши материали, така и с материали на клиента. Техническите параметри на лазерната машина позволяват изрязване на детайли при размери, посочени в долната таблица.

01 Laser Cutting 2x

Материал Максимална дебелина на рязане
Неръждаема стомана 5 mm
Алуминий 4 mm
Мед 3 mm
Месинг 4 mm
Черна стомана 10 mm

Максимални размери на ламарината 1,5м x 3м
Ход по ос Z: 150 mm
Скорост на позициониране (оси X и Y, поотделно): 110 m/min
Обща скорост на позициониране: 145 m/min
Лазерно рязане 416
Професионално лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 417
Професионални услуги за лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 418
Обадете се за лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 419
Свържете се с Фитинг монтаж ЕООД за лазерно рязане
Лазерно рязане 420
Експертно лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 421
Качествено лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 422
Направете запитване за лазерно рязане при Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 423
Лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД - направете запитване
Лазерно рязане 424
Експресно лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД
Лазерно рязане 579
Лазерно рязане
Лазерно рязане 580
Лазерно рязане

Лазерно рязане – същност и предимства

Лазерно рязане е ефективен метод за обработка на ламарина и други видове метал. Метод, широко разпространен в съвременната индустрия и използван за гарантиране на максимална прецизност на обработка и за създаване на конструкции с желаните параметри. Ето какви са предимствата от неговата употреба:

  • прецизност – технологията лазерно рязане гарантира максимална прецизност на обработката на метала, както и отлично качество на получения продукт. Детайлите, получени чрез лазерно рязане, са с чисти контури и липсват груби ръбове;
  • бързина – при метода за лазерно рязане е налице и голяма бързина. Ако изработката на материалите са ви нужни в кратки срокове, несъмнено лазерно рязане е методът, който е желателно да изберете;
  • рентабилност – рентабилността на метода за лазерно рязане отново е неоспорима. Тя се дължи на високата ефективност на работния процес, както и на факта, че няма нужда от смяна на инструменти. Дори да става въпрос за обработка на малки количества материал, услугата лазерно рязане пак ще е рентабилна;
  • гъвкавост – методът за лазерно рязане е гъвкав и може да се използва за обработка на метали в най-различни форми. Ако заложите на лазерно рязане, ще имате избор измежду много варианти на крайния продукт.


Тази услуга предоставя прецизност, скорост и възможност за изрязване на сложни форми и дизайни с изключителна точност. При работата с лазерния лъч липсва физически контакт с материала, което намалява риска от повреди и изкривявания.

Лазерно рязане от Фитинг монтаж ЕООД

Екипът на Фитинг монтаж ЕООД ви предлага първокласно лазерно рязане на ламарина, както и лазерно рязане на всякакви други метали. Нашите инженери могат да работят както по предоставените от клиентите чертежи/ скици, така и по направен от тях чертеж/проект.

Възможно е да използваме наши материали или пък материали на клиента – зависи от договорката. За неръждаемата стомана максималната дебелина на рязане е 5 мм, докато за алуминия – 4 мм. При други по-рядко употребявани материали показателите за максимална дебелина са следните: черна стомана – 10 мм, мед – 3 мм, и месинг – 4 мм.

Фитинг монтаж ЕООД е точният избор, ако търсите услугата лазерно рязане – Стара Загора. Ние не само ще ви предоставим обработка, отличаваща се с невероятна прецизност, но и ще изпълним поръчката на изгодна за лазерно рязане цена. Ценовата ни политика е основана спрямо нуждите на местния бизнес, при това без да правим компромис с качеството. Екипът на Фитинг монтаж ЕООД е изключително квалифициран и е изпълнил толкова много проекти за обработка на ламарина и други метали, че разчитаме на личния си усет и на опита, който сме натрупали. Доверете ни се и вие!

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета