За нас

Христо Христов от началото до днес ...

Преди създаването на Фитинг монтаж ЕООД, работех няколко години именно в тази сфера. Преминах през много и различни етапи на дейността, посетих няколко държави и така изградих визия за един семеен бизнес. В началото това беше само идеен проект, но с времето получих подкрепата на семейството си и подготвяйки се за главната и отговорна роля на създател, осъзнах, че когато едно стръкче е здраво вкоренено му е нужна единствено светлина, за да порасне и да се превърне в голямо дърво! Това бе началото на едно сериозно развитие и смея да твърдя, завидни успехи. Осъзнавайки голямата отговорност, която поемам, помислих и за своите приоритети и тяхната подредба, защото голяма част от решенията на проблемите се крият именно в тях. На първо място залагам на отношението към човешкия фактор в материалната му част. Парите са важни, те са „горивото” на бизнеса, но за да постигнем успехи, трябва да ги подкрепим с много труд и внимание. Плътно до това подреждам доверието и амбицията за постигане на професионални резултати.
01_about_2x.jpg

Какво искам да ви кажа?

Винаги разчитам повече на своята интуиция, отколкото на логическите отговори. Случвало ми се е да чувам правилните думи и послания, но да усещам, че нещо не е както трябва. Случвало ми се и обратното – логиката да ми казва, че ответната страна не е подходяща, а аз интуитивно да знам, че това е моят човек. Съветът ми към хората е да се доверят на това, което усещат, да не го пренебрегват и винаги да „преспиват“, преди да направят важна стъпка и да вземат сериозно решение. Дългогодишният производствен опит, екипът от квалифицирани специалисти, непрекъснатият стремеж към усъвършенстване, съвременната производствена база – това е печелившата формула, гарантираща перфектното изпълнение на всеки проект. Вярвам в това, което с моя екип правим и всеки от вас може да се увери в твърдението ми, след като прегледа проектите, които през годините сме изпълнили. За нас не е достатъчен само успехът, а положителният отпечатък, който оставаме след нашата работа.

Към какво се стремим?

Не крием по никакъв начин своята амбиция, не само да се развиваме постоянно, но и да се превърнем в световен лидер на пазара. За целта трябва да бъдем близко до своите клиенти, да откликваме на техните нужди и да задоволяваме потребностите им, а това може да стане само, като изпълняваме качествено и в срок всяка възложена поръчка, в което вече имаме доста сериозен опит. Не трябва да забравяме и за нашите служители, на които се стараем да предоставяме по всякакъв начин устойчива и надеждна среда за работа и развитие.

Клиентите на първо място!

За нас клиентите винаги са били най-важният елемент от бизнеса. По всякакъв начин се стремим не само да сме коректен и надежден партньор, но и винаги да бъдем до тях, когато имат нужда от решение, попадащо в нашата компетенция. Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения, които почиват на успешно реализирани проекти и взаимно уважение.

Компания от хора и семейство!

Фитинг монтаж ЕООД е компания, изградена от хора и от тяхното желание да бъдат професионалисти в това, което правят. Хората, които наричаме служители, са един от най-ценните ресурси, с които разполагаме. Стремим се да им предоставим приятна и надеждна среда, в която да могат не само да се развиват, но и която да им дава сигурност да сбъдват своите мечти и да постигат личните си цели. Не пропускаме и семейството, което играе важна роля в нашия бизнес. Като семейна компания с професионално управление, ние гледаме напред и се стремим да осигурим устойчиво развитие на фирмата за следващите поколения. Нашата работа носи нашия личен подпис. Към днешна дата в компанията работят активно две поколения създатели!

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета