Листоогъване

Листоогъване с елетро-механична тривалова листоогъваща машина модел ASM-S 200-20/7,0 – огъване на листов материал в цилиндър и на конус.

01 Sheet Bending 2x 1

Работна дължина 2100 mm
Капацитет на огъване с преден подгъв 7 mm
Капацитет на огъване без преден подгъв 8 mm
Диаметър на горния вал 200 mm
Минимален диаметър на огъваното изделие 300 mm
Мощност на мотора 5,5 kW
Листоогъване 381
Направете запитване за листоогъване при Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 380
Услуги за листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 379
Професионално листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 378
Листоогъване по задание от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 377
Професионално листоогъване по поръчка от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 376
Листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 374
Експресно листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 373
Обадете се за професионално листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 382
Свържете се за професионално листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД
Листоогъване 612
Листоогъване
Листоогъване 613
Листоогъване
Листоогъване 614
Листоогъване

Листоогъване – какво представлява и защо се използва?

Листоогъване е метод, който е доста популярен в съвременната металообработка. Той служи за пластично деформиране на определени участъци от ламарина и други видове метали, като целта му е получаването на обемни детайли. Ето главните предимства на листоогъване с тривалова листоогъваща машина:

  • Прецизност – посредством листоогъване с тривалова листоогъваща машина се постига максимална прецизност на обработката, независимо дали става въпрос за опростени или по-сложни детайли. Тези детайли могат да бъдат в различни размери, както и да се адаптират спрямо вашите индустриални нужди;
  • бързина – листоогъването с тривалова листоогъваща машина е процес, който се извършва с голяма бързина. Това е от особено значение в съвременната индустрия, където процесът често трябва да се ускори, за да бъдат спазени крайните срокове по определени проекти. Залагайки именно на листоогъването като метод, вие няма да изостанете със своята работа;
  • индивидуален подход – ние от Фитинг монтаж ЕООД знаем, че всяка поръчка е уникална. Нашите инженери ще се консултират с вас, за да определят най-подходящите настройки за листоогъване на вашия проект, които ще изпълним с нашата прецизна тривалова листоогъваща машина.


Листоогъването е важна услуга, която подпомага различни сектори в производството на продукти и конструкции от метални материали, които изискват прецизност, здравина и специфични форми.

Листоогъване от Фитинг монтаж ЕООД

Екипът на Фитинг монтаж ЕООД извършва професионални услуги за листоогъване по задание. За целта ние използваме изключително модерна и отговаряща на последните стандарти в бранша машина. Става въпрос за тривалова листоогъваща машина, която е модел ASM-S 200-20/7,0 и е с електро-механично задвижване. Благодарение на тази машина за листоогъване имаме възможност да огъваме листовия материал както в цилиндър, така и на конус. Мощността на мотора на машината модел ASM-S 200-20/7,0 е 5,5 kW, а максималната работна дължина е 2100 mm. Използваната от нас машина разполага с оптималните характеристики, за да постигнем желаните резултати с технологията на листоогъване.

Затова, ако искате да получите максимално прецизно листоогъване, правилното решение е да изберете услугите на Фитинг монтаж ЕООД. Ние спазваме стриктно стандартите за качество, независимо дали извършваме листоогъване на ламарина или на други видове метал. Освен с първокласната и модерна тривалова листоогъваща машина, фирма Фитинг монтаж ЕООД разполага и с опитни специалисти по листоогъване, които разчитат на своята експертиза и на придобития през годините усет, за да си вършат работата перфектно. Цените на нашите професионални услуги са изключително конкурентни, особено предвид отличните резултати, които ще получите, в случай че изберете именно нас. Доверете ни се и няма да сгрешите!

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета