Огъване на тръби

Огъване на тръби 387
Професионално огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД - обадете се сега!
Огъване на тръби 388
Направете запитване за огъване на тръби при Фитинг монтаж ЕООД
Огъване на тръби 389
Професионални услуги за огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД
Огъване на тръби 390
Обадете се на Фитинг монтаж ЕООД за огъване на тръби
Огъване на тръби 391
Свържете се с Фитинг монтаж ЕООД за огъване на тръби
Огъване на тръби 392
Обадете се на Фитинг монтаж ЕООД за професионално огъване на тръби
Огъване на тръби 393
Огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД - професионални услуги
Огъване на тръби 394
Експертно огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД
Огъване на тръби 395
Услуги за огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД

Защо е необходима максимално прецизна машина за огъване на тръби?

Дейността по огъване на тръби е изключително специфична и всичко, свързано с нея, трябва да се извършва максимално прецизно. Затова на пазара се появяват все повече и то различни инструменти за тази цел – започвайки от
уреди тип пружина за огъване на тръби и стигайки до ръчни и ролкови тръбогиби. Ние от Фитинг монтаж ЕООД имаме чудесно решение, с което да гарантираме перфектното огъване на тръби. Става дума за електрическа тръбоогъваща машина eMOB, с чиято технология ще ви запознаем в следващите редове.

Огъване на тръби с електрическа тръбоогъваща машина eMOB

По своята същност eMOB е 11-осна електрическа машина, способна да извършва огъване на тръби от Ø 6 до Ø 52 mm. Огъването може да става с фиксирани и променливи радиуси. Има и модул, посредством който да се извършва избиване на отвори директно в тръбата. Това ще ви помогне да постигнете най-висока прецизност в рамките на процеса по огъване на тръби. Налице е и система, която разпознава предварително изрязани отвори. Така ще се задоволят изискванията относно услугата огъване на тръби дори и на най-претенциозните клиенти.

Част от механизма на електрическа тръбоогъваща машина eMOB са различните видове ролки. Като начало имаме три задвижващи ролки, които осигуряват задвижването на механизма. Следват специални ролки за огъване на тръби. Тяхната роля е посредством независимо хидравлично регулиране да се постигне предварителното огъване на тръбите. Като част от механизма на електрическа тръбоогъваща машина eMOB са също страничните водещи ролки. Те осигуряват движение по три направления, а именно аксиално, радиално и под ъгъл. Важно е да отбележим, че позицията на отделните ролки се вижда на модерен дигитален дисплей, като отчитането е с точност до 0.25 mm.

Огъване на тръби от Фитинг монтаж ЕООД – качество и прецизност на изгодна цена

Благодарение на описаната дотук технология на електрическа тръбоогъваща машина eMOB, както и на опитните ни специалисти с безупречна квалификация, ние от Фитинг монтаж ЕООД сме способни да извършваме огъване на тръби с най-високо качество и прецизност. Eкипът ни ще ви предостави също максимално изгодна за огъване на тръби цена. Неслучайно реномирани клиенти, като Загорка АД, Каменица АД, Ziemann Holvrieka, Pivovar Saris, Stella Artois и Coca Cola, се доверяват именно на нас. Направете го и вие, ако се нуждаете от професионално огъване на тръби за целите на хранително-вкусовата промишленост или пък петролната индустрия. Ние ще ви предложим отлични оферти за огъване на тръби според най-доброто съотношение между качество и цена.

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета