Заваряване на полиетилен и полипропилен

Ако търсите професионални и качествени заваръчни услуги, то Фитинг монтаж е правилният избор за вас. Ние предлагаме разнообразие от заваръчни методи, включително ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване и заваряване на полиетилен и полипропилен. Независимо от размера и сложността на вашия проект, ние ще ви осигурим високо ниво на изпълнение.

Фитинг монтаж е водеща компания в областта на заваръчните услуги. Ние разполагаме с модерна техника и квалифициран персонал. Използваме различни видове заваряване, като ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване, и заваряване на полиетилен и полипропилен, в зависимост от нуждите на клиента.

Ние гарантираме бързо, точно, и сигурно заваряване на всякакви метали и пластмаси.

Защо да изберете ФИТИНГ МОНТАЖ за вашите заваръчни услуги?

Защото ние имаме опит, знания и оборудване, които ви гарантират отличен резултат. Ние владеем различни техники на заваряване, като ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване и заваряване на полиетилен и полипропилен, които ни позволяват да работим с разнообразни материали и форми. Ние се стремим да задоволим високите стандарти на качество и безопасност на нашите клиенти.

За полиетиленови тръби има два метода на свързване, челно и електрофузионно заваряване

Електрофузионното заваряване на полиетиленови продукти е по-трудоемък метод. Той се използва в случаите, когато е невъзможно свързването на тръби от край до край. Принципът на действие на този метод е, че тръбите се нагряват чрез използването на специални устройства, за които са завършени с оформени части (също от полиетилен).

В процеса на преминаване на електрически ток по спирала той функционира като нагревателен елемент, в резултат на което полиетиленът се топи, а вградената част е здраво заварена към стената на тръбопровода.
Челно заваряване е технология, известна в продължение на много десетилетия, която успешно се използва за съединяване на продукти като дебелостенни тръби.

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета