МИГ/МАГ заваряване

Ако търсите професионални и качествени заваръчни услуги, то Фитинг монтаж е правилният избор за вас. Ние предлагаме разнообразие от заваръчни методи, включително ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване и заваряване на полиетилен и полипропилен. Независимо от размера и сложността на вашия проект, ние ще ви осигурим високо ниво на изпълнение.

Фитинг монтаж е водеща компания в областта на заваръчните услуги. Ние разполагаме с модерна техника и квалифициран персонал. Използваме различни видове заваряване, като ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване, и заваряване на полиетилен и полипропилен, в зависимост от нуждите на клиента.

Ние гарантираме бързо, точно, и сигурно заваряване на всякакви метали и пластмаси.

Защо да изберете ФИТИНГ МОНТАЖ за вашите заваръчни услуги?

Защото ние имаме опит, знания и оборудване, които ви гарантират отличен резултат. Ние владеем различни техники на заваряване, като ТИГ заваряване, МИГ/МАГ заваряване и заваряване на полиетилен и полипропилен, които ни позволяват да работим с разнообразни материали и форми. Ние се стремим да задоволим високите стандарти на качество и безопасност на нашите клиенти.

Когато заваряването се извършва в защитена среда от инертен газ, тогава методът се нарича „миг”, а когато защитния газ си взаимодейства с метала, заваряването се нарича „маг”.

Миг - маг заваряването се осъществява с топящ електрод. По време на работа заваръчната дъга се възпламенява между топящия се електрод и заваряваното изделие като целия процес отново се извършва в среда от защитен газ.

Защитният газ, който може да бъде използван при миг - маг е аргон, въглероден диоксид или друга газова смес. Допълнителният материал, който се използва при този метод на заваряване може да бъде с различен химичен състав, в зависимост от метала, който ще бъде заваряван.

Предимства на миг - маг метода на заваряване

  • Чрез този метод на заваряване могат да бъдат реализирани таванни и вертикални заварки с високо качество и прецизност;
  • Заваръчните шевове са гладки, чисти и без шупли;
  • С миг - маг метода са възможни всякакви видове заварки, включително точкуване на метални елементи с различна дебелина и размери (от детайли с много малки размери, до ламарина с дебелина над 0,6 мм.);
  • Производителността на миг - маг е много по-висока в сравнение с виг метода;
  • По време на заваряването загряването на обработвания елемент е сведено до минимум, което позволява с миг - маг да бъдат заварявани метални детайли без опасност от деформация.

Приложение

Миг - маг заваряването намира много широко приложение буквално навсякъде - от химическата промишленост, машиностроенето, автомобилостроенето, до изграждане на тръбопроводи и ремонти и заваръчни дейности в домашната работилница.

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета