Листообработване

Листообработване с абкант, гилотина и хидравлична преса
Рязане на ламарина
Рязане на ламарина
Прецизно лазерно рязане на ламарина със съвременни технологии.
Огъване на метал
Огъване на метал
Огъване на метал с висока прецизност и качество.

Листообработване – същност и значение

Услугата листообработване включва огъване и/ или рязане на листов материал. Тя има своето важно значение в съвременната индустрия, особено когато става въпрос за листообработване на ламарина – материал, използван за изграждането на различни индустриални съоръжения. За да се сдобиете със съоръжение с желаните параметри, ви е нужно максимално прецизно листообработване. То може да стане по три начина – с абкант, с гилотина и с хидравлична преса. Нека да разгледаме споменатите методи за листообработване поотделно.

Листообработване с абкант

Ще започнем от метода за листообработване с абкант. Ние от Фитинг монтаж ЕООД извършваме този тип листообработване с помощта на абкант преса, която разполага със CNC управление по пет оси, а именно Y1, Y2, X, R и V. Моделът на въпросния уред е APHS 31120. Абкант пресата осигурява максимално прецизно листоогъване, чийто натиск е до 120 тона, докато дължината е до 3100 mm.

Листообработване с гилотина

Извършваме листообработване с гилотина посредством хидравлична CNC гилотина. Нейният модел е HNC 3106. Тя е способна да извършва икономично рязане дори и на детайли, които са направени от неръждаема стомана. Въпросната хидравлична CNC гилотина може да развие максимална дължина на рязане от 3070 mm. А нейният максимален капацитет на рязане на стомана с якостна характеристика ≤450 N/mm2 е 6 мм. Възможно е да бъдат рязани също така неръждаеми стомани или пък стомани с якостна характеристика ≤700 N/mm2. Тук дебелината, която може да се достигне, е 4 mm.

Запитване

Ще се свържем с вас с готово решение във възможно най-кратък срок!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Това поле е задължително!
Трябва да се съгласите с Правилата за ползване и Политиката за поверителност!
* Задължителни полета
Бюлетин
* Задължителни полета