Новини

Скоро във ФИТИНГ МОНТАЖ

19 юли 2023 / Новини

ФИТИНГ МОНТАЖ е фирма с дългогодишна история от реализирани успешни проекти в цял свят.

ФИТИНГ МОНТАЖ разполага с производствена база с високо технологично производствено оборудване с гарантирани високи производствени стандарти.

Ние предлагаме конкурентни решения, без да правим компромис в качеството. Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в хранително-вкусовата промишленост в България и света; да се докажем като един сигурен партньор в металообработването и утвърдим на световния пазар;

Ние от ФИТИНГ МОНТАЖ работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, амбиция и иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности. Стремим се комнпанията ни да остане в съзнанието на клиента като символ за благонадежден партньор! Зад всичко това стои идеята за автоматизация в производството...

Най-новата машина, която очакваме да бъде доставена скоро в базата ни е Електрическа тръбоогъваща машина eMOB.
11 осната електрическа машина на AMOB разполага с най-съвременната технология за огъване, като обработва тръби от Ø 6 до Ø 52мм . Тази напълно електрическа CNC машина може да огъва с фиксирани и променливи радиуси, както и огъването без прав участък между тях и радиус до 1D.

Създадена е да изпълнява фиксиран и променлив (варио) радиус на тръби и профили, като кръгли, квадратни, правоъгълни и овални тръби. Машината позволява огъването на няколко радиуса в рамките на полезната височина на машината, посредством вертикални и хоризонтални измествания на огъващата серво глава, както и променлив радиус с притискащо огъване, извършено чрез усилваща направляваща греда. Вертикалното и хоризонталното движение на огъващата греда, позволява огъването на сложни профили с голяма прецизност и бързина, благодарение на серво мотора.

Машината е оборудвана с модул за избиване на отвори директно в тръбата, което позволява голяма прецизност на изработката. Отделно е обурудвана със система за разпознаване на предварително изрязани отвори и заваръчния шев на тръбата, което ще задоволи изискванията и на най-взискателните клиенти.

Спецификация на машината:
  • Максимален външен диаметър на огъване х дебелината (стомана – 450N/ mm2) (mm) 52.0х2.0
  • Максимален централен радиус / външен радиус на огъване CLR/OR (mm) 150/175
  • Минимален вътрешен радиус на огъване IR (mm) 35
  • Максимална дължина на тръбата от огъващата греда до POB (мм) 4.000
  • Максимална дължина на тръбата от огъващата греда до държача на дорника (мм) 6.000
  • Максимален ъгъл на огъване (º) 180 + 10
Последни новини
Поредната иновация в производствената база Фитинг монтаж – тръбен лазер
20 юни 2024
Поредната иновация в производствената база Фитинг монтаж – тръбен лазер
Скоро в базата на ФИТИНГ МОНТАЖ ЕООД очаквайте новата ни машина за  бертване на дъна.
03 ное 2023
Скоро в базата на ФИТИНГ МОНТАЖ ЕООД очаквайте новата ни машина за бертване на дъна.
Скоро във ФИТИНГ МОНТАЖ
19 юли 2023
Скоро във ФИТИНГ МОНТАЖ
Доклад от проведен контролен одит
22 юни 2023
Доклад от проведен контролен одит
Референция от Каменица АД
03 апр 2023
Референция от Каменица АД
Бюлетин
* Задължителни полета